XL SNAKE

De XL-Snake puzzel bestaat uit 27 blokken die met elkaar verbonden zijn zoals een slang. Plaats de blokken op zo’n manier dat deze een kubus vormen. Degene die het snelste de kubus kan vormen zoals op de foto is de winnaar. Dit spel kan gespeeld worden vanaf twee spelers.

xl-snake

€ 250,-

We Build Smiles

27 speciaal gevormde blokken (9 x 9 cm) met elkaar verbonden vormen samen een kubus van 27 x 27 x 27 cm, duidelijke spelregels.

Aantal spelers 27
Aantal blokken 7
Gewicht 7 kg
Type spel puzzel

SPELREGELS

Uitgangspositie:

Leg alle blokken vlak op de tafel of vloer langs elkaar. Maak groepjes van 2 personen. Spreek af welk groepje mag beginnen, welk groepje er volgt, enz.

Het spel:

Het eerste groepje probeert de puzzel zo snel mogelijk in elkaar te zetten, de tijd wordt bijgehouden. Het eindresultaat moet zijn zoals op de foto wordt weergegeven. Als het eerste groepje de puzzel heeft opgelost, is de tweede groep aan de beurt enz. Probeer met je groepje de snelste tijd neer te zetten.

Het einde van het spel:

Als alle groepjes de puzzel hebben opgelost wordt er gekeken welk groepje hierin het snelste was. Dit groepje is winnaar! Het groepje met de tweede snelste tijd wordt tweede enz.