XL BALANCE

Probeer met je groepje van 2 of 4 personen om samen de bal door het labyrint te loodsen door samen op het speelveld te gaan staan en zo te balanceren dat de bal het middelpunt bereikt. Probeer het snelste groepje te zijn door samen te werken met je teamgenoten! Dit spel kan gespeeld worden met groepjes van twee of vier spelers.

xl-balance

€ 690,-

We Build Smiles

Het labyrint speelveld (XL-Balance), 1 opsteekstok, 4 houten balletjes, duidelijke spelregels.

Aantal spelers vanaf 2
Aantal ballen 4 (hout)
Aantal kleuren 4
Aantal stokken 1
Diameter 150 cm
Diameter balletje 3,5 cm
Gewicht 33,5 kg
Type spel balanceren

SPELREGELS

Uitgangspositie:

Leg de XL-Balance in het midden van de groep en steek de stok recht in het middelpunt om de stok als hulpmiddel te gebruiken om op de schijf te gaan staan. Bepaal wie van de groep aan welke kant van het speelveld gaat staan en hierbij is het verstandig het gewicht van de deelnemers gelijkmatig te verdelen. Haal de stok uit de schijf. Neem de tijd op per groep van 4, welke groep het snelst zijn balletjes in het midden heeft, is de winnaar. Het is een teambuilding spel, probeer dus met overleg zo snel mogelijk het labyrint te volgen.

Het spel:

Elke speler zet zijn voeten op de afgebeelde voetstappen, speler 1 op 1, speler 2 op 2 enz. Als iedereen klaar staat en het balletje in de buitenkant van het labyrint wordt gelegd, wordt de tijd gestart. Je behoort door je gewicht te verplaatsen de balletjes door het labyrint te loodsen. Men moet wel zijn voeten op de afbeelding laten staan. Wanneer iedereen op de schijf staat de middelste stok eruit halen als het spel begint. Wees voorzichtig met het op- en afstappen. De groep die het snelst het eindpunt bereikt heeft, is de winnaar.

Het einde van het spel:

Je hebt gewonnen als jouw groep het snelst het balletje naar het middelpunt heeft weten te loodsen.