XL 4 OP EEN RIJ

De reusachtige versie van het alom bekende spel: Vier op een rij! De spelers proberen ieder voor zich als eerste vier schijven in hun spelerskleur op een rij te krijgen om zo het spel te winnen. Dit spel kan gespeeld worden met twee spelers.

xl-4-op-een-rij

€ 765,-

We Build Smiles

Verstelbaar berkenhouten multiplex speelbord (140 cm breedte en 150 cm hoogte), vangnet, 21 rode en 21 blauwe schijven, voor vervoer een afsluitbare bovenkant, duidelijke spelregels (gelamineerd).

Aantal spelers 2
Aantal kleuren 2
Aantal speelschijven 21 rode, 21 blauwe
Diameter schijf 13 cm
Breedte 140 cm
Hoogte 150 cm
Gewicht 20 kg
Type spel gezelschap

SPELREGELS

Uitgangspositie:

Probeer je tegenstander in een dwangpositie te brengen; welke zet je tegenstander ook doet, je wint altijd. Een diagonale rij is makkelijker over het hoofd te zien dan een horizontale of verticale rij. Zorg ervoor dat je niet alleen bezig bent om zelf te winnen, dan kan het zomaar gebeuren dat je tegenstander plotseling vier op een rij blijkt te hebben.

Het spel:

In zijn beurt neemt de speler één van zijn schijven uit zijn voorraad en laat de schijf vallen in een rij naar keuze. De schijf valt naar beneden, tot hij de bodem bereikt of landt op de bovenste schijf in de rij. En zo proberen 4 schijven met de zelfde kleur, horizontaal, verticaal of diagonaal langs elkaar te krijgen.

Het einde van het spel:

De speler die het eerst vier schijven op een rij heeft staan (horizontaal, verticaal of diagonaal), is de winnaar van het spel.