XL HURRY HARRY

Bij XL-Hurry Harry gaat het allemaal om snelheid en het maken van de juiste combinatie van kleuren. Vier spelers proberen ieder voor zich als eerste 10 ballen op volgorde in de hoekpalen te duwen, wie de juiste combinatie van kleuren het snelste maakt wint. Dit is een spel voor twee tot vier spelers.

xl-hurry-harry

€ 875,-

We Build Smiles

Het speelveld, tafel, 12 rode, 12 blauwe, 12 gele en 12 groene ballen, 20 kleurcode kaarten, duidelijke spelregels.

Aantal spelers 2-4
Aantal ballen 12 rode, 12 blauwe, 12 gele en 12 groene
Aantal kleurcode kaarten 20
Aantal kleuren 4
Breedte 115 cm
Hoogte 110 cm
Lengte 103 cm
Gewicht 36,5 kg
Type spel behendigheid

SPELREGELS

Uitgangspositie:

Nadat de 48 ballen op de tafel liggen is het de bedoeling om zo snel mogelijk de ballen op volgorde van het kleurcode kaartje in jouw hoekpaal te krijgen. Met vier spelers is diegene die het eerst 3 wedstrijdjes wint winnaar, maar met 2 of 3 spelers is degene die het eerste 5 wedstrijdjes wint de winnaar.

Het spel:

Nadat de ballen op het speelveld liggen kan het spel beginnen. De speler die aan paal nummer 1 staat roept” HURRY HARRY “ en dan pakt iedereen een kleurcodekaart en duwt zo snel mogelijk de 10 ballen van de combinatie op volgorde in de hoekpaal. De speler die als eerste klaar is roept” HURRY HARRY” en de rest stopt onmiddellijk. Als de combinatie goed is krijgt de roeper een punt, maar is het fout dan een punt aftrek. Daarna worden de ballen weer op de tafel teruggelegd en de gebruikte kleurcode kaarten gaan naar de andere zijde van de speeltafel en worden daar zo opgehangen dat de kleuren niet zichtbaar zijn voor de spelers. Dan roept de speler bij paal 2 opnieuw “HURRY HARRY” en dan begint het tweede spel op de zelfde wijze als hiervoor beschreven en zo wisselt steeds de roeper. Zo probeert elke speler afzonderlijk als eerste 3 wedstrijdpunten te vergaren.

Het einde van het spel:

De speler die het eerst 3 wedstrijdpunten heeft is de winnaar van het spel.