XL CACTUS

Bij de XL-Cactus ga je de strijd aan met maximum drie andere spelers en probeer je sneller jouw speelballen uit de cactus te krijgen dan je tegenstanders. Probeer tactisch bepaalde stokken in en uit de cactus te steken om zo je eigen speelballen zo snel mogelijk te laten vallen, maar ook om je tegenstanders te blokkeren. Dit spel kan gespeeld worden vanaf twee spelers en maximum met vier spelers.

xl-cactus

€ 655,-

We Build Smiles

Een Cactus speeltoren, 40 stokken, 20 ballen (5 ballen in 4 verschillende kleuren), duidelijke spelregels.

Aantal spelers 2-4
Aantal ballen 20
Aantal kleuren 4
Aantal stokken 40
Breedte 35 cm
Hoogte 165 cm
Lengte 35 cm
Gewicht 16 kg
Type spel Gezelschapsspel

SPELREGELS

Uitgangspositie:

Zet de Cactus in het midden van de kring spelers en steek aan elke zijden 10 stokken willekeurig in de bovenste helft van de toren in de gaatjes van de Cactus, zodat de stokken er aan de andere kant weer uit steken. Stop alle 20 ballen aan de bovenkant in de cactus zodat deze op en tussen de stokken rollen. Spreek af welke speler begint, speel met de wijzers van de klok mee.

Het spel:

Iedere speler kiest zijn/haar eigen kleur ballen om mee te spelen. Haal om de beurt een stok uit de cactus en plaats deze ergens anders weer terug. Doe dit zodanig, dat jouw eigen kleur ballen naar beneden vallen, en dat je de ballen van je tegenstanders blokkeert door je stok tactisch terug te plaatsen.

Het einde van het spel:

Je hebt gewonnen als alle 5 ballen van jouw kleur als eerste uit de cactus zijn gerold. Gefeliciteerd!