XL SHUFFLE

Bij XL-Shuffle draait het allemaal om het “schuiven” van schijven richting de gaten. Schuif de schijven in de gaten met de meeste punten en haal een zo hoog mogelijke score. Heb je meer punten dan je tegenstander gehaald, dan win je. Dit spel kan gespeeld worden vanaf twee spelers.

xl-shuffle

€ 545,-

We Build Smiles

Speeltafel van 185 x 55 cm, 35 speelschijven, duidelijke spelregels.

Aantal spelers 2
Aantal speelschijven 35
Breedte 55 cm
Lengte 185 cm

SPELREGELS

Uitgangspositie:

Zet de speeltafel op een vlakke ondergrond. Pak alle schijven uit de opberglade, deze zit onder de gaten, en leg ze op het plankje. Spreek af wie als eerste mag beginnen. Spreek af hoeveel rondes je gaat spelen. Zorg dat het aantal rondes gelijk is zodat iedereen een gelijk aantal kansen heeft om te winnen.

Het spel:

1 Persoon gaat aan de achterkant van de speeltafel staan. Alle gaten hebben een verschillende puntenwaardering. Het is de bedoeling dat de speler probeert de schijven in de gaten te schuiven met de hoogste puntenwaardering. De schijven vallen door de gaten in het opbergvak. Zo kunnen de punten heel gemakkelijk geteld worden. Als de speler klaar is met zijn speelbeurt telt de persoon achter de speeltafel alle punten bij elkaar op. Na elke ronde worden de rollen omgedraaid. Degene die gespeeld heeft gaat achter de speeltafel staan en telt de punten van de nieuwe speler. Het is de bedoeling om een zo hoog mogelijk puntenaantal te ‘schuiven’.

Het einde van het spel:

Noteer de score na elke ronde totdat je het afgesproken aantal rondes hebt gespeeld. Als je het afgesproken aantal rondes hebt gespeeld, tel je de totaalscore. De speler met het hoogste aantal punten is de winnaar!